Probléma: Felnőtt létemre nem tudok úszni

Érdemes feltennie magának a kérdést: nagyon zavarja Önt, hogy felnőtt létére a mai napig nem tud megfelelő magabiztossággal úszni? Szívesen feldobná meglévő edzéstervét ezzel a mozgásformával, netán nagyon szeretne a vakációk alkalmával többet lubickolni a mélyvízben is?

Felnőtt úszásoktatás

Akkor bizony mindenképpen Önnek való a felnőtt úszásoktatás, amely rengeteg helyen fellelhető a fővárosban. A közhiedelemmel ellentétben a felnőtt úszásoktatás Budapest környékén egyáltalán nem drága, általánosságban 1000 és 2000 forint közötti árat kell fizetni egy alkalomért. Természetesen nem csupán alkalmanként, de akár egy hónapra alkalmas bérlet is váltható, így nem kell attól tartania, hogy egy alkalommal elfelejt pénzt vinni magával. Ugyan a havi belépő általánosságban drága, ha még nincs sok tapasztalata a felnőtt úszásoktatás terén, akkor kifejezetten ajánlott ez utóbbi megoldás mellett dönteni. Kortól és testalkattól függetlenül az alapok rendkívül hamar elsajátíthatóak: még maga is rá fog csodálkozni, hogy mennyire gyorsan, mindössze néhány hét leforgása alatt mennyit fejlődött, és milyen magabiztossággal képes boldogulni a mélyvízben. Így a jövőben akár az úszást is választhatja edzésként, ráadásul a nyaralások is sokkalta élvezetesebbek lesznek. Ezekért már megéri, nem igaz?

A felnőtt úszásoktatás Budapest környékén igencsak magas színvonalú. További előnyt jelent, hogy mind a pesti, mind a budai oldalon fellelhetőek erre szakosodott intézmények, így a lakhelyének leginkább megfelelő alternatívát választhatja. Felnőtt úszásoktatás zajlik többek között a Komjádi uszodában, ahová talán a legtöbb ember jár. Emellett a Margitszigeti Sportuszodát is érdemes fontolóra venni, amely villamossal könnyedén megközelíthető. Érdeklődni az uszas.eu portálon lehet. Hajrá!